jan 082015
 

Nytt år, igen, och dags att summera det gamla. 2014 går inte till historien som ett av mina bättre år, så jag hoppas på ett bättre 2015. 2014 var mitt första hela år som heltidsarbetande, och jag är fortfarande fascinerad över hur lite tid det blir över till annat när man är borta hemmifrån 10 timmar om dagen. Och när jag väl kommer hem är jag så trött, så trött. Följdaktligen har både stickningen och bloggandet blivit lidande, och antalet färdiga projekt är mycket få.
Två sjalar efter eget mönster har det i alla fall blivit

Irmelie - crescent shape lace shawl with heartsIrmelie

Grizabellaoch Grizabella.

Jag har ockå hunnit med en tröja, Afterlight, men den är än så länge ofotograferad och obloggad. Så snart jag har kommit mig för att ta fram kameran så ska ni dock få se den.

150108_provlappar_1

Om det inte blev så många färdigstickade projekt så blev det i alla fall desto fler provlappar. Jag älskar provlappar! Utan ordentliga provlappar blir mina projekt aldrig lyckade, och det är dessutom ett fantastiskt sätt att prova ny garner. Jag har hittat flera nya som nog kan bli riktiga favoriter.

Och så köpte jag en väldans massa garn 2014. Kombinationen för trött för att sticka, och en riktig lön för första gången i livet gjorde det allt för lätt att bli lite köpgalen när det kommer till garn. Inte minst vid ett fantastiskt trevligt besök på Woolfest kom det hem en del.

2014 var också året då jag började sy lite kläder, och nu har jag högtflygande planer om en handgjord garderob. Men det ska jag berätta mer om en anna gång.

2015 ska jag sticka mer, hoppas jag. Jag mår så mycket bättre om jag får en daglig dos stickning, även om jag är trött när jag kommer hem. Och så ska jag fortsätta sy. Mer planer än så har jag inte än så länge.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)