jun 172007
 


Brevbäraren har varit snäll den här veckan och kommit med flera trevligheter åt mig. Dels har han kommit med mönstret på Peacock feathers shawl, och dels med några färgkartor, bland annat på garnet Zephyr från JaggerSpun som den ska stickas i. Men nu har jag problem, för det finns alldeles för många fina färger att välja på.
Dessutom har jag fått ett gäng Addi Lace-stickor, köpta från Garnkorgen. Verkar vara mycket trevliga stickor till att sticka spets med.

Färgkartorna beställde jag från Sarahs Yarns. Här kunde man få lite garn att provsticka med, och beställde man det så fick man färgkartorna på köpet. Man betalade bara för frakten. Inte så mycket tveka på direkt. Så jag fick lite av garnet till sjalen att sticka en provlapp i. och vilket garn det är. Underbart mjukt och härligt. Mönstret till sjalen innehöll även instruktioner för att sticka en provlapp, så jag gjorde en, på ett nummer mindre stickor än vad det ska vara. Hade fått för mig att jag skulle sticka på dem nämligen. Men den lappen blev alldeles väldigt mycket för liten. Gjorde därefter en till, lite mindre för garnet räckte inte till en lika stor, på rätt storlek av stickor. Även denna blev alldeles för liten, men jag tror jag håller mig till de stickorna i alla fall. Det gör mig inget alls om den blir lite mindre än den ska enligt mönstret, för det är verkligen en stor sjal. Ser verkligen fram emot att börja på den. Nu ska jag bara lyckas välja färg, så att jag kan beställa garnet också.

  En kommentar till “Rolig post”

  1. Den färgen som du provstickat i är ju väldigt snygg!

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)