feb 042008
 

Jaha, så var årets första förkylning här. Och det rejält. Halsont och snuvigt, och ett huvud som känns som instängt i en stor boll. Så jag ligger hemma i sängen idag. Inte alls vad jag behövde, som redan ligger efter i skolarbetet och idag missar fyra timmar matteföreläsning och lite annat. Men jag får väl jobba på att komma ikapp med lite stickning istället, om jag alls orkar lyfta armarna. Spring Shawl Surprice till exempel. Sjätte ledtråden kommer imorgon, och jag har bara gjort klart nummer två. Jag tycks sällan ha ro att sätta mig med pilliga spetsstickningar nu för tiden. Det är lite synd, för SSS är verkligen en skoj stickning när jag väl tar mig tid.

Jag hade också tänkt att jag för fösta gången sen jag flyttade hit skulle våga mig iväg på Uppmaskans stickcafé ikväll. Men det får nog vänta till nästa gång. Trist 🙁

Jag har läst många bloggar med summeringar av föregående år och målsättningar inför det nya. Jag är kanske lite sent ute, och någon summering av förra året blir det inte. Men jag har i alla fall funderat lite över vad jag vill med mitt hantverksår det här året.

Jag vill:

 • Spinna mer
 • Våga sticka av mitt handspunna garn
 • Mer nålbindning. Ett par dalbyvantar står högt på önskelistan
 • Avsluta fler projekt än jag påbörjar
 • Inte köpa mer garn utan istället minska mitt garnlager som håller på att växa sig ut garderoben.

Absolut inga löften, men målsättningar.

  2 kommentarer till “Snuvigt…”

 1. Trist med förkylningen, hoppas att du kommer på stickkafé en annan gång! Du vågar, och är hjärtligt välkommen.
  Krya på dig!

 2. Ja, själv sitter jag här och undrar – har jag ont i halsen, eller är det falsklarm? 😉 Ja, ibland får jag ont i halsen en stund, vaknar på morgonen och det är borta… denna gång? Ja, det får vi se… Kom bara såhär/sådär alldeles för 30min eller så – knäppt!
  Hm, jag har också målsättningar, inga löften… Inga direkta målsättningar skrivna ens, hihihi… Men, tankar kanske???
  Och spinna vill jag komma igång med mer, både slända och spinnrocken jag blev med ifjol på Hammarö… Får ingen kolla på den, fullt ut… Dåligt tålamod, månne? Den är inställd på Christinas spinnande, och jag måste skruva så den passar mig… och DÄR sviker mig tålamodet 😉 Och eftersom jag saknar kardor blir det än mindre spunnet :p
  Må så gott… värmländskan… kramis, ngn som bara önskar att Barbro ändrar sig angående en ny stickstämma på Hammarö, eller någon annan tar och hjälper till!!!

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)