jun 212008
 

Nu har jag sommarlov! Tycks bara var när jag har lov jag har tid att skriva något alls här… Jag har haft lov i två veckor nu, men det har varit fullt upp i alla fall. Tänkte att det skulle bli mycket tid att spinna och sticka nu när skolan är slut, men jag började sommarjobba direkt, och när jag kommer hem från jobbet är jag så slut att det inte blir mycket gjort alls innan det är dags att sova. Märks att man inte är van att jobba.

Blev glad häromdagen när jag kom hem och hittade ett paket från Spinspiration i brevlådan. Mina första månadsklubbsfibrer! Fick dock en smärre chock när jag öppnade paketet. Den här omgången i månadsklubben har temat känslor, och den här heter ”Glad”. Det är väldigt starka färger, och färger jag absolut aldrig skulle ha köpt själv. Men efter att ha tittat på dem en stund så är de faktiskt rätt så fina och glad blir jag definitivt. Tack Tina för att du ger mig färgäventyr jag aldrig skulle ha gett mig in i utan dig! Det ska bli roligt att se vad det kan bli av det här.Jag har tagit fram en av mina favoritsländor, en liten Bosworth-slända och börjat spinna och jag tycker bara mer och mer om färgerna.

  7 kommentarer till “Sommarlov”

 1. Så vacker slända du har och jo, man blir glad. Det är roliga färger. Hade inte heller självklart valt dem, men tycker det är kul att bli överraskad.
  Snart klar med mitt och funderar på vad jag ska göra med det. Härligt att planera.

 2. Ja, ni är flera som tycks ha blivit lite ”chockade”! Kul att höra att färgningen växer på dig iallafall – garnet ser ut att bli jättefint iallafall!

  Och man vänjer sig vid att jobba (tycker jag) så om ett tag kanske du orkar mer på kvällarna igen.

 3. Åh, vad fint spunnet. Och vilken fin slända.

  Jag har inte börjat på mina fibrer än… Har ingen ledig slända eller spinnrock. Kanske bör man köpa en till slända… 🙂

 4. Tackar för boktips om spinning!:-)

 5. Nä, det var inte alo99 som tackade det var jag, Emma:-D

 6. Mitered Mitten kommer att bli jättefina i Avundsjuk!

  Själv ”hittade” jag 100 gr grå Jacob i min fiberkorg, som tillsammans med Avundsjuk ska bli en sjal.

 7. Fin kofta:)

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)