jul 302008
 

Jag hade tänkt ägna sommarlovet åt att sticka färdigt en massa påbörjade projekt, för att till hösten med gott samvete kunna börja på en massa nytt. Tror ni jag gör det? Njae, knappast. För det första har jag än så länge under sommaren knappt hunnit sticka allt. Sommarlov betyder ju tyvärr inte ledigt, utan jobb istället för plugg. Så tid har jag inte haft så mycket. Nu är det dock färdigjobbat för i år, så nu kan jag inte skylla på det längre. För det andra så är det ju mycket roligare med nya projekt, än att ta tag i de gamla som ligger och samlar damm. Så jag  har gått med i dels bloggen, Vi 2 i sommar, och dels i Stickameras OS-stickning. I den första är det meningen att man ska sticka något tvåändsstickat under perioden 1 juli-1 september. En del är redan färdiga. Jag har precis börjat…

I OS-stickningen gäller det att starta ett projekt under invigningen den 8 augusti och sedan avsluta det innan spelen är över. Jag har ännu inte bestämt vad jag ska sticka, men med lite piska över mig kanske det i alla fall kan bli ett projekt som faktiskt blir färdigt 🙂

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)