jan 292009
 

Äntligen är min Pi-filt färdig! Den har inte varit så rolig på sistone direkt, men nu är den i alla fall klar. Jag har stickat mycket på den den sista tiden, och har försummat en del annat (läs plugga) för att jag ville bli färdig med den. Och jag är i alla fall ganska nöjd med slutresultatet. Nu ska jag bara klura ut hur jag ska lyckas blocka eländet också 😛 Jag tror att den blir mycket snyggare när det också är gjort.

(Ber så mycket om ursäkt för den usla bilden. Men vinterns ickeljus och en allt för hjälpsam Molly gjorde det smått omöjligt att ta vettiga bilder. Hoppas på att få till något bättre när den är blockad och klar)

Jag hade räknat noga för att se hur stor jag kunde göra den för att min ull skulle räcka. Men nog trodde jag att jag hade lite större marginaler än så här. Det här är vad som blev över. Jag är mycket tacksam att det inte fattades tre centimeter på kanten när ullen var slut.

Och så har jag fått en utmärkelse av Ulricha. Tusen tack snälla du. Jag väljer att skicka den vidare till Ylva, som är en av de mest kreativa människor jag känner.

  4 kommentarer till “Äntligen en färdig π”

 1. Heja, heja!
  Det var verkligen inte mycket till marginal…. jag hade varit nervös på slutet där.

 2. Tänk att det bara blev en liten ”fnutt” kvar!!!
  Du ska vara stolt över detta marathonstick och snyggt blev det. Du är det bara mys i soffan som saknas eller ska den ligga på någon säng kanske?

 3. Opps !Det gick lite fort där tack för fina ord man blir alltid glad av detta!

 4. Jag skrev en kommentar igår med jag tror att den försvann…

  Jättefin sjal. Jag blockar radien, från mitten och utåt lika långt. Brukar gå bra. Om man har utrymme…

  Jag tänkte fibrer till sockgarn i en färg från någon vadare 🙂

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)