jan 252009
 

Jag har tillbringat dagen vid symaskinen. Och jag har med all önskvärd tydlighet insett att jag inte är någon stjärna på det där med att sy. Ett strumpsticksfodral har jag knåpat ihop. Tanken var att det skulle gå rätt så kvickt, men jag har hållit på hela dagen. Och inte blir det lättare av att min symaskin trasslar ihop undertråden totalt varje gång man försöker sy lite långsamt. Full fart är det som gäller. Jag vet inte hur många gånger jag plockat isär maskinen och trasslat ut tråd. Nåja, resultatet blev i alla fall helt ok, och det ska bli trevligt med lite ordning på stickorna i fortsättningen.


Meningen var att mina rundstickor och KnitPicks-stickor skulle få fodral också, men det får allt vänta lite, tills jag får tid över. Nu är det hög tid att jag börjar ägna mig åt elkretsteknik istället.

  5 kommentarer till “Strumpsticksfodral”

 1. Ser väldigt proffsigt ut!
  Min symaskin är precis lika dan, full fart eller fullt trassel. Inte så praktiskt när man syr smått och pillrigt och faktiskt inte kan det där med att sy….

 2. Det ser mycket prydligt ut, inte kan man ana av resultatet att du haft maskinkrångel!
  Typiskt när man ska göra något ”litet snabbt”, då ska det krångla.

 3. Det ser jättefint ut! Jag är avis, för jag orkar inte ens dra fram min symaskin (den står 2 meter ifrån mig).

  Du har fått en utmärkelse på min blogg. Ha det bra.

 4. Ja, jättesnyggt blev det i alla fall, trots krånglet! Bra att vara envis ibland.

  (Vi sågs på stickcaféet på Linné förra måndagen, om du undrar vem jag är, jag satt bredvid dig!)

 5. Supersnyggt. Jag hade hoppats på att hitta något i stickbutiken, men man kanske skulle ta tag i det och göra ett själv. Det var ett tag sedan jag motionerade maskinen…

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)