feb 042010
 

Häromdagen när jag surfade runt på Ravelry hittade jag gruppen Knitting Everest. Det är en grupp som går ut på att man skall anta en utmaning och genomföra den under 2010. Vilken utmaning man vill ta sig an väljer man själv, men meningen är att det skall vara ett högt satt mål. Jag har gått med in gruppen med ett mål jag har funderat på ett tag:
När 2010 är slut skall jag inte längre ha några UFON!
Det betyder att alla projekt som ligger i gömmorna skall letas fram och avslutas, på ett eller annat sätt. Ett sätt kan ju vara att repa upp dem också. Och nya projekt får inte bli nya UFOn. Tanken är att när året är slut skall jag ha gjort mig av med alla dåliga samveten som bara får mig att må dåligt, och endast ha ett par tre pågående projekt. Pågående projekt som verkligen är pågående…
Jag har inga jättemängder med påbörjade saker liggande. Bland mina projekt på Ravelry har jag listat 11, och det finns några som inte är inlagda där heller. De är kanske 15-16 totalt, men mer än så är det inte. Så det borde inte vara någon omöjlighet att hinna göra klart allt under året. Den stora utmaningen kommer snarast att ligga i att inte påbörja en massa nytt, som jag tappar intresset för halvvägs för att jag hittat ytterligare något som verkar så mycket roligare. Önska mig lycka till 🙂

  4 kommentarer till “Att bestiga Mount Everest”

  1. Ja, lycka till, det kan du behöva! Jag tror på dig!

  2. Det var ett riktigt bra mål du har satt upp för dig! Skulle behöva ett likadant, för ufona ger en ju bara ångestrelaterade känslor…

    Lycka till! Det ser ut som du kommer få en hel del snygga FO av högen du har på bilden, det borde ju också peppa lite 🙂

  3. Ja heja på ! och lycka till känner igen mig alldeles för väl varför är det så roligt att börja på nå´t nytt?

  4. det lät ju som en bra idé, att få undan alla UFO:n. 🙂 det blir gärna så att saker blir liggande.

    har precis startat min pysselblogg, kika gärna in! 🙂

    hälsningar Anna

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)