okt 282010
 

Idag har jag varit i himlen. I alla fall nästan. Jag har varit i knapplådan. En underbar liten butik med otroligt mycket knappar till bra priser. Så mycket vackert. Jag tyckte jag lyckades hålla mig i skinnet rätt så bra, men jag kom ändå hem med betydligt fler knappar än jag tänkt mig när jag åkte dit.

Och så närbild på favoriterna:

Ljuvliga pärlemorknappar i en grå ton men som fångade upp färgen i mitt blå garn något alldeles fantastiskt!
Stora cerisa knappar i pärlemor som bara skrek att jag skulle ta med dem hem. Färgen är otrolig.
Och en liten favorit. Är man cyklist så går det ju inte att motstå de här. Jag är så kär att jag gick hem och började skissa på en kofta att sätta dem i med en gång. Men jag får nog hålla mig i kragen och sticka färdigt lite annat planerat först. 

  3 kommentarer till “Knappar i mängder”

  1. Åh, sådana där pärlemoknappar hade jag några när jag var liten och jag älskade dem och tyckte att de var så otroligt vackra. Ja, jag gillar de nu också, men då var dem som diamanter och rubiner för mig 🙂

  2. Hej!

    Hittade precis hit till din trevliga blogg! Vilka fina saker du gör. 🙂
    Här tittar jag gärna in igen…

    Ha en bra dag!

  3. GOD JUL!

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)