jan 142011
 

Jag är otroligt klantig. Jag satte ju häromdagen upp målet att jag ska prioritera skolan bättre än vad jag har gjort. Tycker att jag har varit riktigt duktig hittills och pluggat bra. Idag var det så dags för tenta. När jag kommer till skolan kan jag inte hitta min kurs på tavlan där det står var man ska sitta. Blir lite smått orolig och går och pratar med en tentavakt. Och får veta att min tenta inte är idag. TENTAELÄNDET VAR IGÅR! Och jag min klant har skrivit fel dag i min kalender. Bara att lomma hem igen. Ny chans i juni… Jag är så otroligt arg, ledsen och besviken på mig själv! Vill helst bara gå och dra något gammalt över mig.

Tröstar mig istället med att börja på en ny stickning. Har letat fram resterna av mitt garn i färgen ”glad”. Det kan behövas just nu.

Edit: Det blir inte alls någon ny stickning. Glömde alldeles bort att jag pajade min skrivare häromdagen så jag kan inte skriva ut mitt mönster. Suck. Åter till UFO-stickandet alltså.

  5 kommentarer till “Klantig”

  1. Usch, vilket oflyt!
    Men hör du, var inte för elak mot dig själv, du kommer göra ett jättebra jobb med tentan i juni istället.

  2. Men så irriterande! Tur du har en tröststickning…

  3. Oj så oflyt!
    Jag är dödligt rädd det som sticks så därför håller jag mig till mkuka sorter!

  4. Nej, det där låter riktigt tråkigt. Hoppas allt vänder nu, solen skiner iaf!

  5. Vilket skit! Garnet var ju glatt iallafall… Bara att bita ihop. Typ…

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)