mar 302011
 

Jag städade lite i ett skåp häromdagen och fann en bunt med provlappar liggande i en enda röra. Jag tog fram dem och kände att jag inte alls vet vad jag ska göra med dem. att slänga dem känns bara så fel. Samtidigt som de knappast gör någon nytta liggande i en hög, utan några som helst anteckningar till. Ska det vara någon mening med dem vore det ju i alla fall vara bra att veta vilket garn och vilka stickor som använts. På en del kan jag nog klura fram det, men inte på allt. Frågan är om det är värt att sortera dem och spara dem. Vad gör ni med era provlappar?

Oavsett vad som händer med den där högen, så tror jag att jag ska gå och skapa en provlapp till nu. Jag är precis i sluttampen på en tröja och behöver ett nytt projekt. Jag tror att jag ska provsticka lite i det fina indgofärgade garnet som vi färgade under en härlig, regning förmiddag i somras. Jag tror det ska få bli en kofta av det.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)