mar 012011
 

Nu är den färdig, min River Tweed-kofta. Jag hade inte behövt vara så orolig för storleken. Efter att ha dragit ordentligt i den när jag blockade så sitter den alldeles som den ska. Och jag är jättenöjd. Den var rolig och snabb att sticka, och jag tycker att modellen passar mig väldigt bra. Jag tror att det här är en kofta jag kommer att använda mycket.

Mönster: River Tweed av Sarah Barbour
Garn: Cascade 220 Heathers, färg Sapphire
Stickor: 5mm

  9 kommentarer till “River Tweed”

  1. Mycket snygg kofta!

  2. Perfekt! Perfa passform, modell, utförande, knappar och färg!

  3. otroligt fin, hoppas den blir en favorit!

  4. Jättesnyggt!

  5. Wow, den är helt underbart fin! Åh jag vill också sticka koftor! 🙂

  6. Jättesnygg! Den sitter ju perfekt!

  7. Fin! Vad snyggt (och fiffigt) att flätorna ger koftan form!

  8. Väldigt snygg, och den sitter perfekt ser det ut som!

  9. Efter att ha kikat runt lite på din blogg kan kan konstatera att du stickar många fina saker 🙂

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)