jun 232011
 

Skator är en av de vackraste fåglar jag vet. På lite avstånd ser de bara svarta och vita ut, men på nära håll och lite solljus glimmar de i alla möjliga nyanser av svart och vitt, blått och grönt. Jag kan sitta och titta på dem hur långe som helst. Så när för en tid sedan såg det här vantmönstret med skator på visste jag att jag bara måste sticka det någon gång. Någon gång är här nu och vantarna är färdiga.

Mönster: Magpie mittens
Garn: Rauma Gammelserie
Stickor: 2,5 mm

Jag är jättenöjd. Ett fantastiskt mönster med väldigt härligt flyt. Väldigt enkelt men väldigt effektfullt. De kommer att värma mina händer skönt i vinter. Och så gjorde jag av med ytterligare lite garn ur gömmorna. Det är inte heller fel.

  5 kommentarer till “Den tjuvaktiga skatan”

  1. Snygga vantar!

    Mvh Megan (Knitting Angel)

  2. Beautiful mittens. 🙂

  3. Tack:)

    Så fina vantarna blev, jag har också spanat på det mönstret, blev ännu mer sugen när jag såg hur fina dina blev:D

  4. Härliga vantar och ett fint garn. Var köper du Raumagarner i Sverige? Har försökt hitta någon bra leverantör, men det slutar alltid med en resa över till Trondheim.

  5. Fantastiskt fina! Och tack för besöket på min blogg, jag blev så glad för din kommentar.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)