okt 212011
 

En av min favoritdesigners är Kate Davies. Hon har gjort många fina mönster, exempelvis Owls och Manu som jag har stickat tidigare. Och nu fick hon mig att bryta alla mina löften till mig själv om att inte köpa mer garn och mönster i år. När mönstret Sheep Heid kom ut tog det inte många minuter innan jag hade köpt det. Den är stickad i bara naturfärger i garn från Jamiesson & Smith. Jag velade en liten (med betoning på liten) stund innan jag bestämde mig för att faktiskt köpa alla nio nyanserna av det rekommenderade garnet.

Garnet är alldeles fantastiskt vackert. Tänk att det finns får i så många färger. Nio nystan är dock en hel massa garn till en mössa, och nu har hälften av garnet flyttat hem till Katarina, som också föll för det här mönstret.

Jag har börjat sticka lite. Det gick bara inte att låta bli, trots att jag just nu är mitt i värsta tentaperioden och egentligen inte har tid till något annat än plugg. Det kommer att bli så fint.

  5 kommentarer till “Det ska bli mer mössa”

  1. Om du inte vill behålla resterna så kan jag tänka mig att köpa dem av dig… jag vill också ha en fårmössa!

  2. Kate Davies är min favorit också! Du gjorde helt rätt som satsade på garnet och mönstret, det blir en supersnygg mössa.

  3. Tack för tipset om K.D.! Hon gör verkligen jättefina saker. Jag funderade genast på att ändra planer för mitt växtfärgade garn….. Mmmmmm!

  4. Hej, vilken otroligt fin mössa 🙂 är garnet mjukt eller sticksigt som ull kan vara? Fin sida Du har 🙂 Med vänlig hälsning Viktoria

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)