nov 212012
 

Det är lite siltje på stickfronten just nu. Det händer lite för mycket annat. Men lite nytt har jag i alla fall att visa er. Det är en ny mössa, som kom till i ett försök att använda garn ur garnlagret. Och resultatet blev riktigt bra tycker jag.

Jag har kallat den för Sirona och den är stickad i Jamiesson’s of Shetland Spindrift. Mer information hittar du här.

Du kan köpa mönstret direkt här eller via dess Ravelry-sida.

Mönstret kostar $5, och finns på svenska och engelska.

Och så kan jag ju passa på att visa upp den enda användbara bilden från fårhagen 🙂

  3 kommentarer till “Sirona”

  1. Hej! Jättefin mössa! Och jag som inte ens har börjat våga sticka med flera färger… När jag försökt så har det knölat sig och bubblat sig på både fram och baksidan… :-))))

  2. Jättesöt ! Och snygga färger ihop. Vad coolt att du gör en massa mönster .

  3. Den är väldigt fin, färgerna var väldigt härliga 🙂

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)