maj 062014
 

Nu är det drygt ett halvår sen jag började jobba heltid. Det är trevligt, och jag är jätteglad för det, men jag är fortfarande fundersam över hur man ska hinna ha ett annat liv än jobbet när man är borta hemifrån tio timmar om dagen. Orken räcker ju inte till. Men det känns i alla fall lite lättare nu när jag börjar vänja mig, och det dessutom är vår och ljust ute.

Även om jag inte har bloggat så mycket på sistone så har jag i alla fall stickat en del. Mindre än vanligt, men i alla fall, och jag har en del som är färdigt som jag inte har visat upp här än.

Jag tänkte börja med att visa mitt senaste sjalmönster. Det här är Irmelie och jag tycker väldigt mycket om henne.

Irmelie - crescent shape lace shawl with hearts

Irmelie är en nymåneformad sjal med en spetskant av hjärtan och en slätstickad överdel. Den stickas från den yttre kanten och börjar med spetskanten. Den slätstickade överdelen av sjalen formas med korta varv. Mönstret till Irmelie finns på både svenska och engelska och du kan köpa det för $6 på Ravelry eller genom att klicka på knappen här nedan. Jag hoppas att ni också ska gilla henne.
 

  2 kommentarer till “Irmelie”

  1. Hej det var länge sedan ! Vilken fin sjal du har skapat. Ja det här med livets pussel kan vara knepigt …det är inte alltid tiden räcker till eller orken för den delen heller
    Kram

  2. Jättefin sjal!

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)