mar 192015
 

Titta vad jag har fått! Jag har ärvt en massa gamla knappar!

150315_knappar_1

Jag älskar knappar, och det har jag gjort så länge jag kan minnas när jag var liten och försvann från mina föräldrar i varuhuset på hittade de mig nästan alltid sittande bland knapparna. Knappar är en så viktig detalj på ett plagg, tycker jag, och fina knappar kan göra skillnaden mellan ett helt ok projekt eller ett fantastiskt. Så gissa om jag blev glad när jag fick de här.

Nu innehåller blandningen rätt mycket plastknappar och andra inte så jättekul knappar. Och väldigt många finns det bara 3-4 stycken av. Så får är det sällan jag har användning av. Men en del guldkorn finns det också, och jag gissar att jag kan sitta och botanisera bland de här länge, länge. Och så kan man ju bli lite glad av de fina gamla plåtburkarna också.

150319_knappar_1

  En kommentar till “En knappskatt”

  1. Härligt! Burkarna var väldigt fina bara de!

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)