jan 252007
 

Jag var på handarbetsträff på Flitiga Fingrar i Oskarshamn härom kvällen. Jättetrevligt. Är så roligt att någon gång ibland få ägna sig åt sitt pyssel tillsammans med likasinnade. Och det finns träffar att gå på även i lilla Oskarshamn. Jag är så glad. Ägnade större delen av kvällen åt att spinna. Har gett mig på den blå corriedale-ullen som jag fick i julklapp och det blir ett väldigt härligt, mjukt garn av det. Bilder kommer någon dag när jag orkar fotografera. Fick även bläddra lite i boken ”Victorian Lace Today”. Vilken fantastisk bok. Den vill jag verkligen ha! Den hamnar högt upp på önskelistan…

Sen har jag ju alldeles glömt bort att visa er mina baudelaire-strumpor som ju faktiskt blev alldeles färdiga i julhelgen. Jag är rätt så nöjd. De är lite tigtha, men med lite våld så går de på foten, och väl där så sitter de riktigt bra. Och vem vet. Rätt vad det är så kanske jag till och med lär mig att kontrollera stickfastheten, så att det jag stickar faktiskt får den tänkta storleken 🙂

  2 kommentarer till “Handarbetsträff och strumpor”

  1. Vilka fantastiska föräldrar du verkar ha! Min brorsa åkte till Nya Zeeland, men inte fick jag ull för det…
    Ser fram emot att få se bilder av din spunna corriedale ull, den ser verkligen ljuvlig ut!

  2. Ja, jag har fantastiska föräldrar! Massa härlig ull kom de hem med. Men du, du får uppfostra din bror bättre. Klart han ska köpa ull åt dig när han är ute och reser 😉
    Corridale-ullen är verkligen fantstiskt mjuk och härlig. Och jag är riktigt nöjd med garnet jag gjort av det också. Kommer bilder i veckan, jag lovar.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)