okt 232006
 

Nu har jag knåpat ihop ett litet fotoalbum också, så att ni kan se alla mina fina alster. Lite måsta man ju få skryta 🙂 Det tog mig större delen av förmiddagen. Förstår inte att det ska ta sådan tid varje gång man ska skriva lite kod. Nåja, det hindrade mig ju effektivt från att plugga i alla fall.

Ikväll har jag varit på stickcafé. Alltid lika trevligt att träffa lite folk, och folk som stickar. Har fortsatt sticka på mina Baudelaire-sockar.
Det här var mitt sista stickcafé i Göteborg, innan jag flyttar hem till Oskarshamn 🙁
Är det någon som vet något om stickcafé eller andra handarbetsträffar i Oskarshamn så tar jag gärna emot tips.

  2 kommentarer till “Fotoalbum och stickcafé”

  1. Oj, nu har jag kollat in i ditt liv lite 😉 och även kollat vad du har tillverkat, hihihi… Lite nyfiken får man väl vara, eller??? Hm, en blogg till som läggs i favoriter… så jag återkommer för att se vad som händer, hihihi…
    Må så gott… värmländskan… kramis, från ngn som verkar ha icke fungerande blogg idag, hjälp!!! 🙂 Den återkommer väl, hoppas jag…
    Sjöbackas blogg

  2. Varför inte arrangera en stickhelg i Oskarshamn så packar jag in Handarbetagänget i min mammavan och så kommer vi till dig istället ?
    /Ingela (långt ljust hår, glasögon och stickade på julstrumpor igår)

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)