okt 212006
 

Så har jag ägnat ett par timmar åt att försöka få bloggen att se ut som jag vill. Det är lite svårt, med tanke på att jag inte riktigt vet vad det är jag vill. Så det kommer nog att ändras mer efter hand, när jag förhoppningsvis kommer på vad jag tycker. Hoppas att jag kan lyckas få in ett fotoalbum också vad det lider.

Men, men. Det var tänkt att den här bloggen skulle handla om stickning och annat handarbete. Det har inte blivit så mycket av den varan de senaste dagarna. Jag är mitt uppe i att skriva hemtenta och att försöka flyttpacka. Vet knappt var jag har garn och stickor. Men lite på kvällarna försöker jag hinna med i alla fall. Har börjat med sockorna Baudelaire från Knitty. Jätteläckra sockor. Och än så länge verkar de sitta fantastiskt bra. Kul också att sticka från tån och upp. Det har jag aldrig provat förut.

  En kommentar till “Inte mycket stickning – men lite.”

  1. Dom ser ut att kunna bli jättefina! och färgen är urläcker!

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)