feb 202007
 

Var på månadens handarbetsträff på Flitiga Fingrar igår. Mycket trevligt var det. Synd att det inte är stickträffar var och varannan dag 🙂 Men inte stickade jag på UFO-tröjan jag skulle göra klart inte. Den är ju så trist. Jag har istället börjat på Bayerische Socks. De är allt annat än tråkiga. Men koncentrationskrävande med alla dess flätor hela tiden. Och snyggt blir det, även om mönstret inte framträder lika bra i det blåa som det skulle gjort i ett lite ljusare garn. Hoppas verkligen att jag för en gång skull ska lyckas göra två sockor med en gång den här gången, så den här underbara strumpan inte bara blir en i högen av alla mina udda… Och nu ska jag inte börja på något mer nytt innan jag har gjort klart åtminstone två, tre projekt. Ska inte!

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)