aug 082007
 

Kaos är det i mitt liv just nu. Allt är en enda röra. Imorgon går flyttlasset till Uppsala, och jag vet inte när jag kommer lämna något livstecken här igen, för vem vet när jag får något internet… Nåja, det löser sig nog.
Och till helgen bär det av på stickstämma på Hammarö. Ska bli så skojigt. Bara jag lyckas hitta sakerna jag ska ha med mig bland alla flyttkartongerna.

  5 kommentarer till “Kaos”

  1. Ordning föds ur kaos eller hur det var. Jag får väl önska dig välkommen till Uppsala! Likasinnade stick/och spinnerskor träffas varannan måndag på Cappuccino på Svartbäcksgatan. (http://uppmaskan.blogspot.com/)- och Uppsala är som vackrast just nu!

  2. Spännande att flytta! Och Uppsala är så trevligt (och inte långt till Stockholm – om du vill gå på spinnargille 🙂

    Lycka till med flytten, det är skönt när det väl är över!

  3. Har du hunnit flytta in ännu?
    Vi har kaos i huset också – fast bara för att vi just kom hem från semestern. Överfulla väskor överallt och massor med smutstvätt. Blir nog bra såsmåningom.

  4. Hej, jag tror att jag cyberträffat dig i ett annat sammanhang 😉
    Men visst är Drops-koftan rolig i sin konstruktion? Jag tycker att färgkombinationen vi valt är perfekt.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)