aug 222008
 

Nu är OS-stickning nummer ett färdig. Jag är väldigt nöjd med resultatet. Och mycket imponerad av mig själv som stickat en tröja, om än med korta ärmar, på 13 dagar.

Mönster: Maude
Garn: JaggerSpun Zephyr Wool Silk 2/18, färgen Blueberry
Stickor: 3mm och 3,75mm

Något OS-projekt nummer två blir det däremot inte. Jag hinner, föga förvånande, inte. Men jag har i alla fall spunnit färdigt garnet till det, så jag får väl sticka nästa vecka istället. Det är ullen ”Glad” från Spinspirations månadsklubb som nu har blivit 380 meter tretrådigt garn. Och man blir verkligen glad av att se det . Det är en färg explosion!
Nu är OS-stickningen färdig. Jag är väldigt nöjd med resultatet.

  6 kommentarer till “Färdig!”

  1. Ja, det tycker jag helt klart att du ska vara! Jättefin!

  2. Supersnygg!

  3. Strålande snygg!!- och den passade dig jätte bra

  4. Jättefin tröja och mycket snyggt garn!
    Fantastiskt att du flyttar med cykel!!!

  5. Ditt handspunna garn är helt fantastiskt vackert!

  6. Men så fin den blev! En modell precis i min smak. ( Har redan tagit hem mönstret) En dag kanske….

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)