aug 032008
 

Efter mycket velande är hon på väg. Jag väntar otåligt.

  6 kommentarer till “På väg”

 1. Skorna jag har på mig på bilden är Kinnaskor. Den fabriken har nyligen stängt, tyvärr! Jag letar också efter ett par likadana, de är mina favoriter. Kanske de finns kvar i någon butik någonstans. Kika på knulp.se som har mycket fina skor, fotvänliga och ev. liknande.

 2. Hej! Vilken fin blogg! Jag heter erika och bor också i uppsala. Vill gärna träffa nya stickkompisar då min bästa stickis dragit till skottland! Hälsningar Erika

  ebad86@hotmail.com
  http://www.stickerika.blogg.se

 3. Vi köper bara en låda (från Årstiderna)i månaden. Men den räcker ganska länge till två personer. Jag tycker att deras grönsaker håller väldigt länge i kylen.

  Åh, vad jag är ledsen att Kinnasandalerna ine görs länge. Jag hitade ett par på loppis (nästan som nya) för 10 kr, tyvärr för små för mig men min mamma fick dem. Hon bytte ut ytersulan hos skomakaren och de blev som helt nya. Skomakaren kommenterade ”det är inte ofta man får in sådana här riktiga skor” 🙂 Jag har ett par från Knulp, som är trasiga men jag vill inte slänga dem (de är inne på 14:e året nu)

 4. Ett klokt beslut – du kommer säkert att bli jättenöjd!

 5. Ser ut som en ROS!

  Grattifikationer!

 6. Åhhh shit, du har en sådan på ingång! Oj, oj så härligt för dig! Väntar med spänning på bilder!

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)