jul 292010
 

Jaha. Nu var det slut på det roliga, och en liten summering är väl på plats.

Jag är jättenöjd med vad jag har hunnit med under de här tre veckorna.

Jag har:

 • Spunnit färdigt mitt kamelgarn på stödd slända. Har spunnit ungefär hälften och tvinnat under touren. 109 gram och 573 meter.
 • Spunnit färdigt garn till en uggletröja, påbörjat för evigheter sen och nu äntligen avslutat. Spann ungefär 100 gram av ullen och tvinnade under touren. 537 gram och 673 gram.
 • Kardat och spunnit 8 hekto shetlandsull med långa drag till en tröja. 818 gran 1716 meter.
 • Tisdagen 20/7 spann jag en mile garn på en dag.
 • Söndagen 25/7, tourens sista dag, tvinnade jag  1700 meter garn.
 • Jag har spunnit varje dag touren har pågått.

Jag tycker att jag har åstadkommit mycket under de här veckorna, och jag har definitivt blivit bättre på långa drag både på spinnrocken och sländan. Jag har fortfarande ett par oavslutade projekt liggande, men jag hade inte kunna klämma in mer tid att spinna hur jag än försökt. Men de kommer bli klara de också, tids nog. Nu känner jag för att spinna något lite mer färgglatt 🙂 Men först måste jag nog låta ”det vanliga livet” ta över lite. Man kan ju tyvärr inte spinna jämt.

  5 kommentarer till “Tour de Fleece – summering”

 1. Åh, herre vad du har spunnit! Och det ser så superfint ut. Jag kan inte spinna när det är så varmt som det har varit i sommar, så det får bli "höstgöra" 🙂

  Jag har en påse babycamel som jag inte riktigt vet hus jag ska spinna. Det känns som mjuk sockervadd…

 2. Shit vad mycket du har hunnit med! Jag är i och för sig rätt nöjd med min Tour-prestation också. Om inte annat har jag fått mer självförtroende i spinningen, blev riktigt nöjd med mitt Gotlandsgarn. Hoppas på att få se mer av din spinning framöver!

 3. Fantastiskt! Jag är mållös, ser fram emot att få se hur dina projekt blir!

 4. Om inte det där är både guldmedalj och bragdmedaljs så vet jag inte vad som är det. Förstår om du har träningsvärk nu, och en del att ta igen!

  Verkligen imponerande gjort, och fint fotocollage också 🙂

 5. Ojojoj, vilken imponerande samling härvor! De ser finfina ut också! Har kämpat på i liten skala med min slända, men det tar tid att få in den rätta känslan. Drömmer om att få ihop vettigt garn så att det räcker ett par vantar och tröstar mig med att det i alla fall går bättre och bättre…

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)