jan 102011
 

Nu har jag hittat en utmaning på Ravelry som passar perfekt in i mina målsättningar för året. I gruppen 12in2011 ska man under året sticka (minst) 12 projekt med garn ur det egna garnlagret. Passar mig perfekt! Efter att ha rotat runt lite bland mina garner och kikat lite på Ravelry har jag lyckats para ihop garn och mönster på massa saker som jag vill göra, helt utan att behöva köpa något nytt! I högerkanten här på bloggen kan  ni följa hur det går.

  2 kommentarer till “Årets utmaning”

  1. det där låter som något för mig! Tack för tips!

  2. Toppentips! Den gruppen ska jag också gå med i!

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)