nov 282011
 

Det har varit väldigt tyst och stillsamt här ett tag. Det har helt enkelt hänt lite för mycket annat i mitt liv ett tag, och jag har inte så mycket nytt att visa. Men har man inget nytt att visa, får man ta något gammalt och obloggat. Kommer ni ihåg min tröja, som jag var så missnöjd med? Den har nu fått en ordentlig resår nertill och ett par nya, lite större och längre ärmar. Den är fortfarande allt för tight, men nu känns den i alla fall inte längre som en tvångströja, och får väl klassificeras som användbar i alla fall. Någon favorit kommer den nog inte att bli dock, och mönstret kommer inte att användas fler gånger. Det känns i alla fall skönt att jag tog tag i det hela och gjorde om det värsta. Det är så tråkigt när man har lagt ner en massa jobb, och sedan inte vill använda plagget.

Mönster: Green Gable
Garn: Cascade 220 Heathers, färg: garnet
Stickor: 4 mm

Och så kan jag nu äntligen bocka av även detta projekt som en del i min utmaning, 12in2011. Det nionde i ordningen. Dags att lägga på ett kol, om jag ska hinna färdigt i tid. Bara en månad kvar nu.

  3 kommentarer till “Försök nummer 2”

  1. Jag tycker fortfarande att den är snygg, men detär förstås du som skall känna dig hemma i den. Jag säger – klart godkänd!

  2. Jag tycker tröjan är fin och den passar dig också! Dessutom är färgen väldigt vacker.

  3. Tycker tröjan blev jättefin, men som sagt, man måste trivas själv också! 🙂 Himla duktigt att ta upp och fixa de bitarna som inte funkade, snacka om att de n typen av projekt hamnar längst ned i stickkorgen här hemma. Kul att du är tillbaka, undrade lite vart du tog vägen!
    :-)))

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)