jan 032012
 

Jag håller mig kvar i det gamla året lite till, och visar upp julens enda stickade julklapp. Det var min mamma som fick en stickad kofta. Jag var hemskt nervös över storleken när jag stickade, men den passar perfekt. Mamma blev jätteglad och jag är nöjd. Visst är hon fin!

 
Mönster: Leaving av Anne Hanson
Garn: Elsebeth Lavold Silky Wool
Stickor 3,75 mm

  8 kommentarer till “Julklappskoftan”

  1. Jättesnygg både i modell och färg!! Kunde inte passa mer perfekt heller!!

  2. Jätte fin, passar perfekt. Vad roligt det är när man lyckas så bra 🙂

  3. Wow, vilken julklapp! Både mamma och koftan är jättefina!

  4. Koftan är fortfarande lika snygg, och den blir inte mindre snygg när din mamma bär den!

  5. Vad flitigt av dig och så fin kofta. Mamma är också jättefin!

  6. Mycket stilig kofta. Och mamma.

  7. Your Mom IS lovely and so is the cardigan!

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)