apr 132013
 

Nu har vår/sommar-nummret av webtidningen Twist Collective kommit ut. Och sällan har jag väl väntat så på en sticktidning som jag har gjort på den här, för jag har ett mönster med! Jag är så glad och så stolt! Det här är Alvinda!

(Foton: Jane Heller. Använda med tillstånd)

Jag ska berätta mer om den lite senare, men så länge kan ni väl kila över till Twist Collective och spana in min kofta och alla andra fina mönster som är med i det här numret.

  6 kommentarer till “Twist Collective!”

  1. Grattis till din koftmedverkan! Den är jättefin!

  2. Vilken snygg tröja – jättekul! Jag gillar speciellt den höga resåren i midjan. Grattis till ännu en imponerande publicering!

  3. Wow! Grattis!
    Så fin den är!

  4. Vad kul! Grattis!

  5. Nämen vad kul , förstår att du är stolt den är jättefin. Den är mycket elegant som det stod skrivet……Grattis

  6. Men åh, grattis! Jag har bara hunnit kolla genom Twist Collective som hastigast så jag lade inte märke till ditt namn, vad kul! Koftan lade jag däremot märke till, den är jättesöt med spetsmönstret och i den vackra lavendelfärgen.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)