maj 182011
 

Mina jeans är färdigsydda, och jag har flyttat in i dem. Jag är verkligen jättenöjd! De är inte perfekta, men klart mycket bättre än det jag hittar i affärerna. Och för att vara ett första försök så ska jag inte klaga alls. Nu tror jag att jag ska gå och köpa lite mer tyg och sy ett par till medan jag kommer ihåg hur jag gjorde.

  11 kommentarer till “Byxor”

 1. Vad fint det blev, du verkar vara en mästare på att sy! Själv tycker jag att det är knöligt och svårt att sy i jeanstyg. Men det är helt klart bra att kunna sy sina egna jeans. Modet följer inte alltid den egna smaken eller figuren.

 2. Shit vad fina de blev, har du verkligen sytt dem helt själv från scratch? Gode gud!

 3. Håller med ! Alldeles från scratch,jättefina, verkar vara svårt

 4. Snygga jeans, men jag måste ändå säga att det allra snyggaste är din fantastiska figur. Sicka kurvor tänkte jag!
  Alltid jeans på dig. Urtjusigt.

 5. Wow! Jag är jätteimpad! Sy sina egna jeans… Mina favvojeans håller på att klappa ihop… Har inte hittat några värdiga ersättare. Har för tjocka lår i jämförelse med midjan, så får jag väl skiten över låren glappar det i midjan. Önskar att jag var lika motiverad som du att kopiera dem.

 6. Va rolig du är! Att inte sy och sen sy sina egna jeans! Du är ju asgrym!

 7. De blev jättesnygga! Syns inte att de är hemmagjorda över huvud taget… 🙂

 8. Åh, vilka snygga jeans! Jag önskar att jag kunde sy så bra!

  På tal om filtade tofflor; jag tycker defintitvt att du ska göra dig ett par, det var roligt och hur enkelt som helst. Om du är medlem på Ravelry så kan du läsa lite mer om hur jag gjorde på projektsidan: http://www.ravelry.com/projects/Ketronya/felted-slippers

  Och om du inte är medlem så rekommenderar jag vekrligen att blir det, för det är verkligen en superbra sida med massor av gratismönster!

  Ida

 9. Extremt imponerende! Utrolig å tro at du kunne sy jeans så perfekt.
  Gratulerer!

 10. […] året, och för första gången sen högstadiet sydde jag mer än någon enstaka fåll. Ett par jeans blev det, som jag även hunnit slita ut under […]

 11. Wow. Dom är ju skitsnygga! Byxor är outforskade marker för mig.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)