aug 282011
 

I dag är sista dagen innan skolan börjar med en ny termin. Augustis tentor är skrivna, och jag är alldeles ledig. Jag är inte jätteinspirerad att dra igång terminen, men samtidigt så ska det bli lite skönt med rutiner i vardagen igen. Jag ägnar den sista lediga dagen åt att samla kraft och energi.

Green Gable

Jag stickar lite på min Green Gable.  Ärmarna kvar nu. Det går rätt segt. All denna slätstickning börjar ta ut sin rätt.
 

Spinning WIP

Jag spinner på mitt evighetsprojekt. Har precis nystat av den tredje fjärdedelen. Bara en kvar nu, innan det är dags att tvinna.

 

Virkad vante

Jag chockerar mig själv lite med att virka också. En vante. Jag virkar inte ofta, men vid genomgången av garnlagret hittade jag en härva som skrek virkade vantar åt mig när jag spann den. Eftersom jag inte virkar har den sedan blivit liggande. Tills nu.  Nu ska det bli. De växer faktiskt förvånansvärt fort.

 

Och så läser jag lite. Det har blivit en massa nya bokinköp i sommar. Många trevliga böcker och DVD-filmer. Vad det lider så kanske det dyker upp någon recension.

 

Vad ägnar ni er söndag åt?

  2 kommentarer till “En ledig söndag”

  1. Låter som en perfekt sista ledig dag 🙂

    Kan du rekommendera någon bra litteratur eller DVD till en riktigt grön nybörjarspinnerska?

    Elin

  2. Bakar bullar och stryker tvätt . Funderar på vad sjalen jag stickar ska få för avslutnings kant.:)

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)