nov 302011
 

Igår när jag kom hem låg det en avi i brevlådan. Jag blev lite fundersam för jag kunde inte komma på vad jag nu köpt för något. Idag hämtade jag paketet och insåg att det var mitt paket i stickameras spinnbyte. Jag velade länge innan jag sista stund bestämde mig för att vara med i bytet, och det ångrar jag inte. Jätteroligt att bli överraskad med ett mjukt paket.


Mitt paket innehöll ett hekto BFL humburg, och lite lamaull. Mycket trevligt. Speciellt laman skall bli spännande att prova. Det har jag aldrig gjort förrut. Utöver ullen så fick jag även en virkad korg, och lite torkade grönsaker och svamp från Gotland. De kommer att blir goda i en gryta i vinter. Paketet kom från Marre på Gotland. Tusen tack!

Själv har jag inte skickat mitt paket än. Jag surfar runt lite på mottagarens blogg och smider planer. Men snart ska det bli paket. Jag hoppas att jag lyckas plocka ihop något som mottagaren gillar.

  5 kommentarer till “Spinnbyte”

  1. Vad lurigt att smygkolla på mottagarens blogg – det är nog så vi alla vill ha det. Ha någon där ute som känner oss riktigt bra och som kan göra oss glada på det sätt VI gillar. Bra gjort!

  2. Tack för tipset! Jag har uppdaterat! 🙂

  3. Härligt paket att få! Hade helt missat att det var spinnbyte på G – annars hade jag kanske hoppat på.

  4. Hej! Vilken fin blogg du har och vad fina saker du har gjort! Jag har varken bloggat eller läst andras bloggar på länge så jag missade att du bytt sida. Nu är jag uppdaterad! 🙂

  5. Skulle så gärna vilja lära mig spinna… 🙂

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)