mar 202012
 

Det råder brist på inspiration i ull-lådan. De senaste veckorna har det inte blivit många maskor stickade, och trots att jag har ett helt skåp fullt med garn är det inget som lockar. Och det är så tråkigt, för jag saknar att sticka. Det är egentligen lite fascinerande att man kan sakna något som ju faktiskt finns vara en armslängd bort, men det för jag. För att råda bot på problemet tog jag en tur till Yll & Tyll och köpte lite nytt garn, som jag hoppas ska få fart på stickorna igen.

Tanken är att det här ska bli en Color Affection. Jag tycker att den är så fin. Och enkel rätstickning i fina färger är nog precis vad jag behöver. Hoppas jag.

  4 kommentarer till “Sticktorka…”

  1. Det mönstret är vackert & färgerna du valt är fina – blir jätte bra tror jag!

    Mitt mönster som jag stickar när jag inte har ngn inspiration alls är Lacy Baktus =)

  2. Ackja, jag vet hur det känns, jag försöker kompensera med ett par vävar istället. Lite svårmanövrerat om jag får lov att vara sällskap på akuten igen. Måste nog börja på en stickning, det måste man ju bara ha. Väl?

  3. Det borde hjälpa. Och färgerna är fantastiskt fina, det kommer bli riktigt bra!

  4. Det såg bra ut på stickcafét oxå . Den kommer bli himla fin tror jag.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)